De ce sa practici karate

Aveţi un copil adorabil! Felicitări ! Ce face în timpul liber ? … calculator, internet, nu !? Dar SPORT, mişcare ?!

Toti parintii isi iubesc copiii! Fiecare isi doreste pentru ei tot ce e mai bun in lume: Sanatate! Note bune! Bucurie si fericire! Nu credeti ca sportul, in general, aduce toate aceste lucruri ? Iata, noi cei din Karate Club Turda, ne oferim sa impartim cu dvs. timpul si educatia copilului. Avem noi grija de copii pentru doua-trei ore pe saptamina! Ne bucura sa-i avem in preajma, suntem fericiti cind ii vedem cum cresc si cum se bucura de o medalie, o cupa, o excursie! (vezi Palmaresul clubului). Da, clubul nostru de karate! Plin, de altfel de copii prietenilor dvs, ai vecinilor dvs.!

Indrumati copilul spre sala de sport, spre karate! . KARATE: mai mult decit sport, o arta martiala (vezi Istoria karate-ului) care dezvolta mintea si trupul, care formeaza caractere puternice si copii cuminti! Karatele pentru copii nu este dur, nu apar accidente, mai mult exercitiu fizic! Aveti incredere in noi! Noi le vom calauzi pasii in lumea misterioasa a karate-ului, il vom antrena intr-un program stabil, interesant si atractiv, seara de la 17.30, timp de o ora, de 2 ori/ saptamina. Si apoi mai sunt si excursiile…Il vom invata cum sa traiasca in grup! (vezi Principiile Clubului)

Beneficiile aduse de Karate
– disciplină, educație și un mod de viață deosebit (karate);
– o oră petrecută într-un grup de prieteni;
– un copil mai sănătos, crescut prin SPORT;
– o oră “furată” … de la calculator;
– exerciții fizice aplicate în autoapărare;
– antrenamente dedicate și profesioniste;
– un club cu campioni mondiali si europeni!;
– vor descoperi cum pot deveni mai puternici;
– va veti bucura de un copil mai cuminte…mai ordonat…mai responsabil!
– va capata incredere in el si in fortele sale;
– va fi mai descurcaret;
– va simti ce inseamna sa suferi alaturi de colegul de sala, vor invata ce inseamna sa ajuti;
– “cineva” (noi, antrenorii), le vor cere mai mult decit parintii: sa-si depaseasca limitele!
– dar mai presus de toate, VA FACE SPORT si asta aduce SANATATE !!!!
karatekids
Efecte secundare

Da, incetul cu incetul nu se va mai tine de fusta mamei;
Da, poate ca va devina mai putin dependent de mama si de tata;
Da, accceptam ca s-ar putea sa va “pierdeti” copilul stiut si sa descoperiti un NOU Mihai, o NOUA Maria, pe care ii veti iubi si mai mult;
Poate mai matur, mai bine ancorat in societate, la scoala, in timpurile si vremurile de azi!
Pentru ca noi le tinem si lectii despre viata, le dam exemple, ii invatam asa cum i-am crescut si pe proprii nostri copii. De fapt, sunt si ei “copiii” nostri, nu?

 Vrei să-ţi elimini frica, să te ştii apăra de o agresiune la şcoală, pe stradă ? Ţi-ar place să faci ceva unic şi colegii să te admire, pentru că ei nu pot să facă ?

Vino la noi la club! Karate Club Turda. Antrenează-te cu prietenul/prietena ta cea mai buna ! Haideţi împreună ! E mai uşor ! Va asteptam la sala!